O nama

Auto otpad Sena

OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD. otkup automobila za reciklažu

Šta radimo?

Vršimo otkup automobila Beograd, otkup starih automobila, kao i otkup havarisanih, slomljenih i pokvarenih automobila. Otkupljujemo automobile u bilo kom stanju da se nalaze. Prvi korak je – ugovaranje BESPLATNE PROCENE automobila. Uz postignut dogovor i sređene papire vršimo ISPLATU NA LICU MESTA. Otkup automobila radimo na području Beograd, kao i na svim njenim opštinama. Baza naše firme nalazi se u Železniku. Godinama, to se pokazala kao sjajna lokacija jer iz Železnika lako i brzo možemo stići u bilo koji deo Beograda.

EKOLOŠKI NAPREDAK – OTKUP AUTOMOBILA KAO SEKUNDARNE SIROVINE

Kako radimo?

Auto otpad na koji odvozimo otkupljen automobil, koristan je višestruko. Pre svega, otkupljeni automobili se odvoze na autootpad gde se rastavljaju. Nakon toga, delovi se odlažu radi daljeg recikliranja ili korišćenja u druge svrhe, delova koji su u funkciji. Naša firma SENA, već 20.godina, odgovoran je partner kako prema svojim klijentima tako i prema životnoj sredini. Znamo da j njeno očuvanje ključna stvar za živote svih nas…S obzirom na to, radimo po tom principu, razvrstavajući i reciklirajući sve delove automobila, vozila koje možemo. To je naš dobrinos zajednici u kojoj živimo! Ukoliko izvršimo otkup vašeg vozila, budite sigurni da je u pravim rukama!

ZAŠTO BAŠ MI!

Najbolji odnos kvaliteta i cene za otkup automobila Beograd

Mi smo jedna od najstariji firmi koja se bavi otkupom vozila, reciklažom njegovih delova kao i korišćenja delova automobila. Nalazimo se u Železniku. Naša firma kao porodični bizniz daje nam dobru šansu da trajemo bar još ovoliko jer posvećenost poslu i sloga unutar firme su jedni od najvažniji činilaca za ostanak nekog biznisa. Ono po čemu se izdvajamo i jeste odnos cene i kvaliteta usluga. Naime, uredni papiri i gotovinsko plaćanje su još jedna od naših prednosti. Sve je crno na belo, nema laži nema prevare. Odjava vozila, gotovinsko plaćanje i šlep služba – obavljamo ceo proces od početka do kraja.

OTKUP STARIH AUTOMOBILA

Prodajte svoj stari automobil koji NIJE u voznom stanju!

Svi poznajemo situaciju u kojoj je teško odvojiti se od automobila kog imamo dugo. Čak i ako nije u voznom stanju. Tako se dešava da neki stari automobili stoje u dvorištu ili na parkingu godinama. Onda se komšije ljute jer zauzima parking mesto a ima ga ionako malo. Sve to razumemo! Međutim, znamo i da je preko potrebno preseći i odlučiti se za prodaju. Kako biste mogli da idete dalje!

Naša firma SENA, već 20.godina vrši otkup starih automobila po najpovoljnijim cenama. Pružamo uslugu besplatne procene automobila kao i odvoz automobila – šlep služba. Cene formiramo prema trenutnoj tržišnoj vrednosti i prema stanju u kom se automobil nalayi kao i njegovi zasebni idelovi.

NE ČEKAJTE VIŠE! REŠITE SE SVOG STAROM AUTOMOBILA!

POZOVITE NAS ZA BESPLATNU PROCENU!

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA

Kod nas možete prodati svoj polovan automobil u voznom stanju.

Vršimo otkup polovnih automobila. Po istom principu. Ukoliko imate vozilo koje je staro ili pak novo i u voznom je stanju i hoćete da ga promenite…Tu smo za vas! Otkup polovnih automobila vršimo po najpovoljnijim cenama već 20.godina. Jedni smo od vodećih u Beogradu. Najveći autootpad i najveća pijaca polovnih automobila koju imamo stečena je kroz 20.godišnje iskustvo. Niko na tržištu vam ne može reći tačnu cenu za otkup polovnih automobila…pre nego što vidi automobil. Mi smo jedni od najefikasnijih, nakon vašeg poziva, na teren radi BEPLATNE PROCENE AUTOMOBILA izlazimo u roku od 24h.

POZOVITE ZA BESPLATNU PROCENU

064/1119 596

ŠTA JE BESPLATNA PROCENA

Besplatna procena za otkup automobila Beograd, služi nam kao uvid u stanje automobila koji posedujete. Niko vam ne može reći tačnu cenu za otkup automobila Beograd, ukoliko nije pregledao auto. Znači, cena za otkup automobila Beograd, formira se tokom besplatne procene u kojoj se pregledava auto. Nakon vašeg poziva, naš zaposleni izlazi na teren u roku od 24h, vrši procenu automobila za otkup i daje vam ponudu. Cena se formira prema nekoliko činilaca. Neki od njih uključuju stanje automobila, starost automobila, stanje njegovih delova, kvarovi itd.

POZOVITE ZA BESPLATNU PROCENU!

NAJPOVOLJNIJE CENE NA TRŽIŠTU ZA OTKUP AUTOMOBILA

Početna cena se kreira naspram tržišne cene tog automobila u tom trenutku. U zavisnosti od stanja automobila i koristi njegovih delova cena ide gore ili dole. Nepostoji prečica, uradite besplatnu procenu za otkup automobila Beograd.

Scroll to Top Call Now Button+381641119596